Advies nodig? Bel: 0655063882

 Eens schudden wij elkaar de hand. En nu staan we recht tegenover elkaar.

Arbeidsconflict

Een arbeidsconflict. Een verschil van inzicht over het uitvoeren de werkzaamheden kan een arbeidsconflict veroorzaken. Maar botsende karakters ook. Er zijn vele oorzaken te noemen, maar één ding is zeker…  

Een arbeidsconflict tast de werksfeer aan, de omgang verslechtert. U bent teleurgesteld, zelfs boos en u weet niet hoe hier mee om te gaan. U zit ook met veel vragen. Komt u er samen nog uit? Of is uiteengaan de enige oplossing? En zo ja, wat betekent dat dan? En wat zijn de gevolgen?

Praten helpt. Maar u voelt zich wellicht te geraakt om mogelijke oplossingen af te kunnen tasten. Hoe begrijpelijk ook, er moet wel iets gebeuren.

COVEON

COVEON brengt een goede oplossing voor het arbeidsconflict dichterbij. Leidt die oplossing niet tot een voortzetting van het dienstverband? Dan kan in gezamenlijk overleg een vaststellingsovereenkomst of beëindigingsovereenkomst aangegaan worden. Is gezamenlijk overleg niet mogelijk, of is een vaststellingsovereenkomst geen optie? Dan biedt COVEON juridische bijstand bij de kantonrechter. Bel of mail voor meer informatie.

 Bel of mail en ontdek wat er mogelijk is. Of vul het contactformulier in.