Advies nodig? Bel: 0655063882

COVEON is voor werkgever en werknemer dé vraagbaak voor alles wat te maken heeft met ontslag, verzuim en sociaal zekerheidsrecht (ZW, WIA, WW).

 

Contact

Arbeidsrecht

Bent u een dienstverband aangegaan, een arbeidsovereenkomst aangegaan? Dan bent u volgens het arbeidsrecht werkgever of werknemer. Een dienstverband is een arbeidsrelatie. Een relatie in arbeidsrechtelijke zin. Eentje met wederzijdse rechten en plichten.

En er zijn veel wederzijdse rechten en plichten in het arbeidsrecht. De meest beruchte is de doorbetalingsplicht bij arbeidsongeschiktheid. Maar ook de Wet Werk en Zekerheid heeft de afgelopen jaren heel wat teweeg gebracht. 

Rechten en plichten

Weet u wat uw rechten en plichten zijn naar elkaar? U kunt er zeker een paar opnoemen. Maar een paar is vaak onvoldoende. Vaak leert u snel bij als er zich een probleem voordoet in de arbeidsrelatie. De vraag is dan of u dat probleem op dat moment nog kan tackelen of dat u dan te laat bent.   

COVEON is uw specialist in het arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht. COVEON kan u op elk onderwerp van het arbeidsrecht en aanverwante wetten adviseren en bijstaan. Leer snel bij, bel of mail

 

Maak een afspraak

 

 

 

Arbeidsrecht

Werkgevers met vragen over het arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht en aanverwante wetten zijn bij COVEON aan het goede adres. 

Contact