Advies nodig? Bel: 0655063882

COVEON is met 19 jaar ervaring deskundig, to the point, doortastend en oplossingsgericht. COVEON richt zich op MKB en grootbedrijf en ondersteunt zowel werkgevers als werknemers. De mens staat daarbij altijd centraal.

Contact

Over COVEON

COVEON is uw no-nonsense compagnon bij alle kwesties op het gebied van het arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht. COVEON richt zich op het mkb en grootbedrijf. Het ondersteunt zowel werkgevers als werknemers. COVEON is met ruim 19 jaar ervaring deskundig, to the point, actiegericht, effectief en

oplossingsgericht. Gerechtelijke procedures en moeizame trajecten kunnen daardoor vaak vermeden worden. Mocht het nodig zijn, dan vormt COVEON zich om tot een spreekwoordelijke procestijger.

 “COVEON, dat ben ik”

COVEON is mijn eigen onderneming. Ik ben mr. A.A. (Angelique) Stoop-Klaassen. Ik studeerde civiel privaatrecht aan de universiteit van Tilburg en HBO-ondernemingsrecht. Tijdens mijn studie civiel privaat recht werkte ik bij een accountantskantoor in de omgeving van Eindhoven. Daarna ben ik in dienst gekomen bij vakbond CNV. Op 10 juli 2015 zag COVEON het levenslicht.

Ik ben al ruim 19 jaar werkzaam als arbeidsrechtjurist. Ontslag, arbeidsongeschiktheid of een arbeidsconflict grijpen diep in bij mensen. Werkgever en werknemer komen vaak recht tegenover elkaar te staan. Gesprekken gaan moeizaam, re-integratie vlot niet, of er wordt hard ingezet bij ontslag. Dat is niet nodig. Vaak is er een oplossing voor handen waarin een ieder zich kan vinden.

Procestijger

Ik kan zeker die spreekwoordelijke procestijger zijn. Maar liever ben ik de adviseur, de gesprekspartner of gespreksbegeleider. Als u een rechtszaak aanspant en de beslissing overlaat aan de rechter, weet u niet zeker of u de door u gewenste uitspraak krijgt. Procederen neemt dus risico's met zich mee. Praat daarom eerst met COVEON. Misschien ligt de oplossing elders.

 

Maak nu een afspraak

 

 

COVEON is met zeventien jaar ervaring deskundig, to the point, actiegericht, effectief en oplossingsgericht. Gerechtelijke procedures en moeizame trajecten kunnen daardoor vaak vermeden worden. Wilt u meer weten? Bel of mail voor meer informatie.