Advies nodig? Bel: 0655063882

COVEON is met 17 jaar ervaring deskundig, to the point, actiegericht, effectief en oplossingsgericht. COVEON richt zich op MKB en grootbedrijf en ondersteunt zowel werkgevers als werknemers.

Contact

Over COVEON

COVEON is uw no-nonsense compagnon bij alle kwesties op het gebied van het arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht. COVEON richt zich op het mkb en grootbedrijf. Het ondersteunt zowel werkgevers als werknemers. COVEON is met zeventien jaar ervaring deskundig, to the point, actiegericht, effectief en

oplossingsgericht. Gerechtelijke procedures en moeizame trajecten kunnen daardoor vaak vermeden worden. Mocht het nodig zijn, dan vormt COVEON zich om tot een spreekwoordelijke procestijger.

 “COVEON, dat ben ik”

COVEON is mijn eigen onderneming. Ik ben mr. A.A. (Angelique) Stoop-Klaassen. Ik studeerde Nederlands recht aan de universiteit van Tilburg en HBO-Ondernemingsrecht. Tijdens mijn studie Nederlands recht werkte ik bij een accountantskantoor in de omgeving van Eindhoven. Daarna ben ik in dienst gekomen bij vakbond CNV. Op 10 juli 2015 zag COVEON het licht.

Ik ben zeventien jaar actief als arbeidsjurist. Een reorganisatie, arbeidsongeschiktheid of een arbeidsconflict grijpen diep in bij mensen. Werkgever en werknemer komen vaak recht tegenover elkaar te staan. Gesprekken gaan moeizaam, re-integratie vlot niet. Of er wordt hard ingezet bij ontslag. Dat is jammer, want veelal komt u er samen wel uit. Een oplossing waarin iedereen zich kan vinden.

Procestijger

Ik kan zeker een spreekwoordelijke procestijger zijn. Maar liever ben ik gesprekspartner of gespreksbegeleider. Als u een rechtszaak aanspant en de beslissing overlaat aan de rechter, weet u niet zeker of u die gewenste uitspraak krijgt. En wat dan? Praat eens met COVEON. Bel of mail mij als u meer wilt weten.

 

Maak nu een afspraak

 

 

COVEON is met zeventien jaar ervaring deskundig, to the point, actiegericht, effectief en oplossingsgericht. Gerechtelijke procedures en moeizame trajecten kunnen daardoor vaak vermeden worden. Wilt u meer weten? Bel of mail voor meer informatie.