Advies nodig? Bel: 0655063882

Reorganisatie, fusie, overgang van onderneming en faillissement. Wat betekent dat voor u?

Contact

Reorganisatie, fusie, overgang van onderneming

Besluit u tot een reorganisatie, een fusie of overgang van onderneming, dan breekt een onrustige tijd vol juridische vragen aan. Voor u, want wanneer maakt u uw plannen bekend? Wat zijn  daarbij uw plichten? Heeft u een ondernemingsraad? Dan moet u die betrekken.

Maar ook voor werknemers is het een spannende tijd. Hoe zit het met hun rechten bij een reorganisatie of een overgang van onderneming? Vallen er ontslagen? De vraag van de werknemer is altijd: “Wat betekent dit voor mij?"

Wat doe ik bij een faillissement ?

De rechter heeft het faillissement uitgesproken. Een faillissement heeft grote gevolgen voor de werknemers. Zij verliezen hun baan en het is nog maar de vraag of zij betaald kunnen worden. Het UWV neemt een deel van deze loonbetalingen over, maar ook daarvoor gelden voorwaarden. 

COVEON: specialist in arbeidsrecht

COVEON is specialist in arbeidsrecht. Een specialist die de impact kent van een reorganisatie, fusie, overgang van onderneming of faillissement. En… COVEON spreekt uw taal, verschuilt zich niet achter ondoordringbare wetsteksten. Kortom: een juridische adviseur op wie u, werkgever en werknemer, kunt bouwen. COVEON adviseert ook de ondernemingsraad.

 

Bel of mail voor meer informatie.