Advies nodig? Bel: 0655063882

"Een goede arbeidsovereenkomst en goede arbeidsvoorwaarden vormen de basis voor een goede arbeidsrelatie"

contact

Arbeidsovereenkomst en arbeidsvoorwaarden

Juridisch advies bij arbeidsrecht. Gemakkelijk, want u kent vast niet alle ins en outs. U zit met vragen. Vragen die u niet altijd zelf beantwoorden. Welke arbeidsovereenkomst past bij welk dienstverband? Welke rechten komen daar uit voort? Ben ik gebonden aan een cao? Gelukkig kunt u terugvallen op een juridisch expert die voor u klaarstaat. Of u nu werkgever of werknemer bent.   

Dienstverband

Bent u werkgever of werknemer? Dan bent u een dienstverband of arbeidsrelatie aangegaan. Een dienstverband kent wederzijdse rechten en plichten: de arbeidsvoorwaarden. Die staan in de arbeidsovereenkomst, een arbeidsvoorwaardenregeling of in de cao, als deze van toepassing is.

Heeft u een arbeidsvoorwaardenregeling? Best handig. U hoeft dan niet elke keer te onderhandelen over de arbeidsvoorwaarden. U kunt gewoon verwijzen naar de arbeidsvoorwaardenregeling. Onderwerpen als loon en verlof zijn hierin terug te vinden. De regeling geldt binnen de onderneming voor iedereen.   

COVEON

COVEON stelt arbeidsovereenkomsten en arbeidsvoorwaardenregelingen voor u op. Ook toetst COVEON bestaande arbeidsovereenkomsten en arbeidsvoorwaardenregelingen aan de wet. Daarbij heeft COVEON oog voor maatschappelijke ontwikkelingen. Hebt u vragen? Neem gerust contact op, of u nu werkgever of werknemer bent. COVEON staat voor u klaar.

 

Neem gerust contact op