Advies nodig? Bel: 0655063882

" Welke cursus past nu het beste bij u? "

Contact

 

Cursus en training

Niets is zo veranderlijk als het recht. Berust nooit in uw kennis. Ga altijd voor meer!

Honger naar kennis? COVEON stilt deze honger door het verzorgen van in-company cursussen. De cursussen zijn gericht op de dagelijkse praktijk van het arbeidsrecht en sociaal verzekeringsrecht. Groepsgewijs worden het onderwerp ontleed aan de hand van nieuwe wetgeving, de laatste jurisprudentie en casussen uit de praktijk. De cursussen kennen verschillende niveaus. Er zijn basiscursussen, maar ook cursussen voor de meer gevorderde HR medewerker, leidinggevende of jurist.

Na de cursus heeft u een goed beeld van het arbeidsrecht, het sociaal zekerheidsrecht of een specifiek onderwerp op het gebied van deze rechtsgebieden. U gaat juridische vraagstukken herkennen en als een deskundige beantwoorden. U kan uw kennis direct in de praktijk brengen.

De cursussen kunnen als u dat wenst op maat worden gemaakt of worden aangepast aan de sector waarin u werkzaam bent.

Arbeidsrecht: highlights

In drie uur alles weten over de belangrijkste punten in het arbeidsrecht? Dat kan! De cursus is een must voor juristen, HR medewerkers en rechtshulpverleners die met het arbeidsrecht van doen hebben. Wilt u meer informatie over deze cursus, druk dan hier.

Eenzijdig wijzigen arbeidsovereenkomst

Gaat u een arbeidsovereenkomst aan die in beton gegoten is, of toch liever niet? Leer hoe u wijzigingen kunt doorvoeren in de arbeidsovereenkomst of arbeidsvoorwaarden. Wilt u meer informatie over deze curcus druk dan hier.

Wet Werk en Zekerheid

Een wet waarover veel gezegd kan worden. Maar hij is er en gaat niet weg. Elke werkgever krijgt  met deze wet te maken. Daarom is deze cursus een must voor juristen, HR adviseurs en rechtshulpverleners. Meer informatie kunt u hier vinden. 

Cursus Cao-recht

Leer alles over het CAO recht. Dé cursus voor iedereen die cao-vraagstukken moet beantwoorden. In drie uur van leek naar deskundig! Meer informatie over deze cursus kunt u hier vinden. 

Cursus OR

Krijgt uw organisatie een OR? Of gaat u als werknemer in de OR? Zorg dat uw OR deskundig is. Want een deskundige OR weet waarover het gaat! Meer informatie over deze cursus kunt u hier vinden. 

Ontslag geven, krijgen en nemen

Ontslag is altijd een zwaar onderwerp. Fouten kunnen niet worden veroorloofd. Daarom deze cursus, om alles te leren over ontslag. Meer informatie kunt u hier vinden over deze cursus. 

Overgang van onderneming

Een vette kluif voor de liefhebber. Heeft of krijgt u te maken met overgang van onderneming? Dan is dit een cursus voor u. De roots van dit onderwerp zitten diep in het Europees recht, maar saai is het niet. De jurisprudentie over dit onderwerp is boeiend en maakt het onderwerp kneedbaar. Hier leest u er meer over.

Arbeidsongeschiktheid: rechten en plichten

Mijn werknemer is ziek. Wat nu? Leer alles over arbeidsongeschiktheid en hoe de arbeidsongeschikte werknemer te begeleiden. Dit alles volgens de regels van de Wet verbetering poortwachter. Houd het roer in handen...sign in! Meer informatie kunt u hier  vinden.

Sociaal zekerheidsrecht: highlights

Een arbeidsongeschikte werknemer, een reorganisatie waarbij ontslag niet wordt uitgesloten, een zwangere werkneemster of een werknemer die meer tijd wil voor zijn gezin. Weet u hiermee om te gaan? Na de cursus zeer zeker!

Alles over de WIA

Voor de liefhebbers! Alles over de WIA. De weg ernaar toe, de rol van het UWV, uw inbreng en de WIA zelf. Deze cursus laat zien dat de WIA een boeiend onderwerp is.