Angelique Stoop-Klaassen

COVEON verzuim en ontslag is het bedrijf van mr. Angelique Stoop-Klaassen.

Met mijn bedrijf wil ik arbeidsrechtelijke vraagstukken en kwesties rond het arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht effectiever en sneller oplossen. Ze leiden in de praktijk immers nog te vaak tot onnodige en dure procedures.

Specialist arbeidsrecht

Ik ben een gepassioneerd specialist arbeidsrecht. Met als basis mijn afgeronde studies Nederlands Recht aan de Universiteit van Tilburg en Ondernemingsrecht (HBO), volg ik de ontwikkelingen in mijn vakgebied op de voet door het volgen van opleidingen en cursussen en het bijhouden van jurisprudentie en vakliteratuur. Mijn 16 jaar ervaring strekt zich uit over het arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht, ambtenarenrecht en aanverwante rechtsgebieden.

Samen oplossen!

Waar een probleem is, is een oplossing. In het arbeidsrecht is een probleem voor de werkgever doorgaans ook een probleem voor de werknemer en andersom. Disfunctioneren, privéomstandigheden, conflict, arbeidsongeschiktheid, reorganisatie, bedrijfsbeëindiging, ontslag, het zijn maar een paar voorbeelden van problemen die iedere werkgever of werknemer kent. COVEON adviseert en begeleidt u bij al deze vraagstukken.

No-nonsense en oplossingsgericht

Duidelijkheid en oplossingsgericht handelen kenmerken mijn werkstijl. Liever om de tafel, dan bij de rechter. Ik geloof erin. Een oplossing wordt breder gedragen als deze in samenspraak tot stand is gekomen. Geeft u het uit handen, laat u de rechter beslissen, dan moet u maar zien wat de uitspraak is. Ik heb liever de teugels zelf in handen en mag zeggen dat mijn relaties mijn werkstijl zeer op prijs stellen.

 

COVEON-Angelique-Stoop-Binnendieze

Persoonlijk

Wie is “ik”? Ik ben Angelique Stoop-Klaassen. Meester in de rechten en afgestudeerd in het civiele recht. Mijn scriptie ging over “art. 13 EVRM, effectieve toegang tot de rechter”.

Van huis uit boekhouder, doch na een aantal jaren rechten gaan studeren en mij vervolgens verdiept in het ondernemingsrecht. De combinatie van de studierichtingen werkt verfrissend en ze vullen elkaar aan. Dat biedt dat ik met een andere blik kan kijken dan een gemiddelde jurist.

Mijn thuisbasis is Eindhoven. Als geboren westerling ben ik al vroeg naar Brabant verhuisd…en ik wil hier niet meer weg. Brabanders zijn hartelijke mensen. Ik heb mij bij hen altijd welkom gevoeld.